Menu

 

We starten met een tijdelijk menu na de lange lockdown en breiden stapje voor stapje uit! Looking forward to see you! <3 

 

Bij Bluebirds schenken we koffie van 2 verschillende merken. 

GIRAFFE

We schenken koffie van Giraffe. De blend die wij gebruiken is de Pacific Blend. Deze blend is samengesteld met koffiebonen uit Brazilië, Colombia en Indonesië. Hierdoor heeft deze koffie een kruidige, krachtige smaak met een zoete houtige ondertoon. Giraffe werkt samen met boeren die arabica’s telen op het hoogste niveau. Hieruit maakt Giraffe een selectie van koffiebonen die karakteristiek zijn voor het gebied waar ze vandaan komen. In de branderij van Giraffe worden deze karakteristieke smaken nog verder naar voren gehaald. Hierdoor wordt het een bijzondere koffie.

SPROUT

Ook schenken wij koffie van Sprout Coffee Roasters. De blend die wij gebruiken is de Brasil. Deze bonen worden geteeld in Brazilië. Ze hebben de smaaktonen van donkere chocolade, noten en een vleugje biscuit. Deze koffie is krachtiger dan de Giraffe blend die wij schenken. Bij het telen van de bonen die Sprout gebruikt wordt rekening gehouden met het proces; zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen en er wordt gestreefd naar het behoud van natuurlijke hulpbronnen.