Verspreid over twee etages shop je in de winkelruimtes in het pand aan lifestyle en vintage producten - voor jezelf of om cadeau te doen.

 

Van vintage meubels tot nieuwe woonaccessoires, van posters tot kleurrijke kaarsen, van prachtige kaarten tot slow fashion, van planten en bloemen tot nieuwe en vintage boeken, van duurzame sieraden, eco zepen en tandenborstels tot industriële items - er is van alles te vinden.

 

We nemen je mee vanuit de hoge trap naar de 16e eeuwse rococohal. De gele stijlkamer links op de eerste etage is het een oase van planten en potten, tuinitems, plantboeken en heel veel vintage stekflesjes!

In de groene kamer vind je ons atelier en een van de mooie winkelkamers. Hier maken wij handmade/ recycled items die ook te koop zijn. Je vind hier verschillende droogbloemen en palmtakken, art prints, zoutsteenlampen, thee en serviezen in mooie warme kleuren. Ook is hier het wolwinkeltje Vive gevestigd.

Je loopt langs de receptie en restaurant naar beneden naar de wijnkelder met nog veel meer winkelruimtes zoals de speelplek met sustainable kids fashion en speelgoed.

Daarnaast richting de stiltetuin loop je de vintage room in met antiek, brocante en vintage meubels en producten.

Terug bij de toonbank in de wijnkelder vind je lifestyle producten, veelal in een duurzaam jasje zoals zepen, beauty, boeken en woonaccessoires.

Voorbij de toonbank vooraan in het pand in de wijnkelder vind je fair-trade en vintage fashion en accessoires en stoere items zoals retro camera's en lp's. 

In de hal aan de voorzijde in de wijnkelder vind je industriële vintage items en mooie Dordrecht Citymaps van Kunst in Kaart. 

Over het gehele pand zijn bijna alle vintage meubels tevens te koop. 

Een warenhuis vol moois om te ontdekken en te beleven in een indrukwekkend monument...