Winkel

 

Verspreid over twee etages shop je in de winkelruimtes in het pand lifestyle en vintage producten - voor jezelf of om cadeau te doen.

 

Van vintage meubels tot nieuwe woonaccessoires, van posters tot kleurrijke kaarsen, van prachtige kaarten tot slow fashion, van planten en bloemen tot nieuwe en vintage boeken, van duurzame sieraden, zepen en tandenborstels tot industriële items - er is van alles te vinden.

 

We nemen je mee vanuit de hoge trap naar de 16e eeuwse rococohal. De gele stiljkamer links op de eerste etage is ons atelier en een van de mooie winkelkamers. Hier maken wij handmade/ recycled items die ook te koop zijn. Je vind hier verschillende droogbloemen en palmtakken, thee en serviezen in mooie warme kleuren.

In de groene kamer is het een oase van planten en potten, tuinitems, art prints en boeken en heel veel vintage stekflesjes!

Je loopt langs de receptie en restaurant naar beneden naar de wijnkelder met nog veel meer winkelruimtes zoals de speelplek met sustainable kids fashion en speelgoed.

Daarnaast richting de stiltetuin loop je de vintage room in met antiek, brocante en vintage meubels en producten.

Terug richting de toonbank in de wijnkelder vind je lifestyle producten, veelal in een duurzaam jasje zoals zepen, beauty, boeken, zoutsteenlampen en woondeco.

Voorbij de toonbank vooraan in het pand in de wijnkelder vind je fairtrade en vintage fashion en accessoires en stoere items zoals retro camera's en lp's. 

In de hal aan de voorzijde in de winkelder vind je industriele vintage items en mooie citymaps van Kunst in Kaart. 

Over het gehele pand zijn bijna alle vintage meubels tevens te koop. 

Een warenhuis vol moois om te ontdekken en te beleven in een indrukwekkend monument...