FaQ  Webshop Bluebirds in the Backyard

 

 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij verzenden altijd binnen 3 werkdagen het pakket via PostNL. Afhalen kan van woensdag tot en met zondag aan de Wijnstraat 153 als je voor deze optie hebt gekozen.

 

Is het terug brengen/ retourneren van producten mogelijk?

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen met aankoopbewijs. De eventuele verzendkosten bij een pakketje komen voor eigen rekening.

 

Naar welke landen versturen jullie?

Wij versturen standaard in Nederland maar ook wereldwijd naar andere landen in overleg. De verzendkosten zijn afhankelijk van het internationaal tarief, gewicht en grootte van het pakket.

 

Hebben jullie ook een fysieke winkel?

Jazeker; onze winkel is aan de Wijnstraat 153 te Dordrecht. Zodra de maatregelen zijn versoepeld mogen wij weer gasten ontvangen. Kom dan gezellig langs in ons warenhuis, restaurant, speelplek, zalen of stadstuin.

 

Wanneer is mijn product weer op voorraad?

Bij een uitverkocht product kun je het beste contact opnemen via email. Afhankelijk van het artikel is het soms opnieuw leverbaar. Bij vintage items is uitverkocht ook echt vaak niet meer leverbaar.

 

Welke betaalmethodes bieden jullie aan?

Onze betaalmethodes zijn IDEAL, Creditcard, Klarna, VVV cadeaucard of betalen in de winkel met maestro, creditcard of contanten.

 

Gebruiken jullie fairtrade materialen?

Wij zijn gericht op zoveel mogelijk duurzame producten in te kopen. Volledig fairtrade is nog niet het geval, het is een mix van eco, fairtrade, vintage en gerecyclede artikelen.

 

Ik wil het als cadeau versturen, kunt u het voor mij in cadeau papier versturen?

Bij Bluebirds kan je het altijd laten inpakken, zowel in de winkel als bij een bestelling online. Als u een bestelling aan het afronden bent, kunt u een opmerking achterlaten met de wens om het in te laten pakken als cadeautje.

 

Wat betaal ik aan verzendkosten naar een adres in Nederland?

Bij Bluebirds in the Backyard betaalt u € 6,95 aan verzendkosten. Boven de 50 euro aan een bestelling versturen wij je pakketje gratis op. Meubels en typmachines worden in overleg bezorgd of kunnen worden afgehaald op afspraak. 

 

Mijn order is niet binnen gekomen, wat moet ik doen?

Neem in dit geval direct contact met ons op. Stuur hier direct een email.