Kom gezellig eten en drinken in een ongedwongen sfeer in onze plantbased lunchroom. Geniet van all-day breakfast, lunch en huisgemaakte zoetigheden gecombineerd met de drankenkaart.

 

We zijn van woensdag tot en met zondag geopend tot 17 uur. We serveren plantbased gerechten met zoveel mogelijk duurzame, lokale en biologische ingrediënten. Ook een High Tea behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Lees hier meer.


Ontspan met een goed boek of kom flexwerken achter je laptop, praat bij met een vriend of vriendin tijdens een smakelijke lunch, of kom gezellig borrelen. 


Groepsarrangementen zijn mogelijk in één van de stijlkamers of in de tuinkas in het restaurant. Wil je trouwen of een baby- of bridal shower vieren, informeer dan naar de mogelijkheden op de events pagina.

 

 

foto door Frank Hilten
foto door Frank Hilten
foto door Frank Hilten

bovenstaande foto's door Frank Hilten

 

We schenken biologische bieren van Gulpener op tap. Daarnaast schenken we Bird Bieren op fles waarbij we voor 1 liter één boom planten. Momenteel zitten we al op meer dan 300 bomen en daar zijn we trots op! Goed voor de vogels én de mensen.